post

El Rei Lear - ProgramaAssistir per segona vegada a la representació del Rei Lear al Teatre Lliure és un regal i més quan entre aquest esplèndid treball coral d’actors i actrius de primera fila pots observar ex-alumnes de fa molt temps fent un esplèndid treball com a cor d’acompanyament d’aquest viatge ple de vicissituds del vell Lear.

Joan Sureda i Eduard Lloveras  i nou actors més conformen el cos de cavallers, oficials, missatgers i assistents de la tragèdia. El seu treball precís i dinàmic aconsegueix que moltes de les escenes tinguin una atmosfera que transporta a l’espectador en un espai-temps commovedor.

Aquest conjunt d’actors, tots ells joves actors del panorama teatral actual, defensen la proposta de manera excel·lent i la direcció que Lluís Pasqual ha fet d’aquest conjunt de personatges secundaris és tot un encert.

El Rei Lear dirigit per Lluís Pasqual és una joia que ningú s’hauria de deixar perdre. Una representació d’enorme qualitat que intueixo que serà difícil de superar.

El Rei Lear

Després de veure el Rei Lear amb Joan Sureda, uns dels actors.

Joan Sureda, sempre és un plaer veure el treball dels meus ex–alumnes.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *